5 oct 2010

RESULTATS DEL CAP DE SETMANA 9/10/2010

Partit FE BEGUR 41 vs CB OLOT 49 (JUNIOR FEMENÍ)
Dissabte 9/10/2010 16:00h
-Els tirs lliures van comdenar l'equip. No perque les visitants(liders de la categoria) matessin el partit des d'aquesta distancia sino perque les nostres van fer una mala estadísstica des de la linea de personal. En conjunt el Junior va mostrar millor joc que les garrotxines que només podien fer punts en rapides transicions, mentre les locals anaven aguantant el marcador fins als ultims 3 minuts on 2 triples consecutius mataven el partit. Una llastima!

Partit FE BEGUR 38 vs CB SANT FELIU 51 (CADET FEMENÍ)

Dissabte 9/10/2010 11:30h
-Alguna cosa està canviant. Aquesta és la sensació que quedava al cos veient el partit disputat al "Begur Arena" de les Cadet. L'equip va mostrar competitiu fins a l'entrada de l'últim quart on segurament la presió del marcador ajustat i el cansament van portar a cometre errors de primers partits cedint un parcial de 2-12 que no feia justicia al partit viscut. Mica a mica s'omple la pica diuen, i és el que ha d'anar fent l'equip, amb una mica més de maneres, i amb més sacrifici els resultats arribaran aviat.
Parcials: (9-13),(15-18),(12-8),(2-12)
Anotació: Alicia #4(7p,1/5tll,8rd,4ro), Clara #7(4p,0/2tll,1rd), Neus #8(9p,1tri,5rd,2ro), Paula D. #9, Nuria #11(5p,3/6tll,3rd,2ro), Julia #12(3p,1tri,1rd), Andrea #14(2p), Aina #15(3rd,1ro), Anna#22(2p), Berta #23(6p,0/2tll,1rd)

Partit LA SALLE PALAMÓS 136 vs FE BEGUR 14 (MINI MASCULÍ)
Dissabte 9/10/2010 10:30h

Partit CB SANT GREGORI vs FE BEGUR (MINI FEMENÍ)
APLAÇAT A Dissabte 30/10/2010 11:00h