Partit FE BEGUR 37 vs BC PALAFRUGELL 122 (MINI MASCULÍ)
Dissabte 27/11/2010 10:00h

Partit CB QUART 84(0) vs FE BEGUR 15(2) (MINI FEMENÍ)
Dissabte 27/11/2010 9:30h
-El Mini femení va començar la segona fase perdent a la pista del quart, pero guanyant el partit a efectes classificatoris per 0-2 al no presentar l'equip local un minim de 8 jugadores. Pel que fa al important, les nostres petites no van fer generalment un bon joc pero poc a poc s'adapten al que el basquet requereix.

Partit FE BEGUR 25 vs CB HOSTALRIC 73 (CADET FEMENÍ)

Dissabte 27/11/2010 11:30h

Partit FE BEGUR 64 vs GEIEG B 82 (JUNIOR FEMENÍ)
Dissabte 27/11/2010 16:00h
-El Junior no va poder doblegar el lider de la lliga tot i tenir-lo contra les cordes en molts moments del partit. Les locals van agafar avantatge al primer quart que les grupistes van capgirar ja en el segon originant la disputa de l'encontre. En el segon temps quan el resultat encara estava per decidir la segona tecnica al entrenador local deixava les noies sense algú que les dirigis des de la banqueta, tot i que ho van solventar amb molt bona actitud va ser a partir de llavors que les visitants van obrir una escletxa insalvable en el marcador.