14 feb 2010

CB ESCOLAPIES NEGRE 31 vs FE BEGUR 38

LA FESTA DE CARNAVAL ACABA EN CASTANYADA!

Partit lleig, molt lleig, i sobretot trabat(culpa arbitral). L'equip no acaba de trobar el seu basquet, aquell que tan ens agrada i ens fa gaudir, el de les contres estupendes amb bones finalitzacions, el dels atacs estatics fluïds i amb encert de tir. Mica a mica s'ha recuperar aquest to perque si be estem tinguent els nostres millors moments defensius cal plasmar-ho amb bons atacs i portant un ritme de partit alt. A part de tot aixó hem de tenir en compte que l'equip amb el cual ens enfrontem té ganes també de guanyar el partit i faran el que calgui per endur-se'l, i si aixó vol dir duresa és el que tindrem(piti o no l'arbitre) i si volem competir per aquesta lliga ho hem saber contratacar a aquesta faceta, tcom va dir un filosof a la Cinta: "EL COS TAMBÉ JUGA"

El partit va tenir poca xixa, només cal destacar que el 1er i 3er quart nomes vam anotar 4 i 3 punts degut a la falta de confiança i enteniment, en el 2on es van anotar 20 punts que capgiraven el marcador i donaven avantatge, pero en el 3er les locals aconseguien empatar i a partir d'aqui l'equip que menys va fallar es va endur l'encontre. Tot i que els 2 equips van fallar massa per la zona de la taula on estan ubicats.

ANOTACIÓ
Berta #7(2p), Rake #8, Cinta #9(8p, 2/4tll), Duna #11, Marina #15(6p) -5 inicial- Montse #5(9p, 1/3tll), Mar #12(13p, 1tri, 2/2tll), Noe #21


MVP MONTSE FARRARONS fent mal al interior de la zona rival anotant i lluitant rebots, cuidant la defensa amb un munt de taps!!

No hay comentarios: