28 feb 2010

CB CAMPDEVANOL 21 vs FE BEGUR 103

RECUPERANT NIVELL, PERDENT JUGADORES

La jornada d'ahir era la més apropiada per recuperar les sensacions ofensives, el bon joc, la solvencia i la contundencia. Pero durant la setmana les baixes van començar a caure per diferents motius, sobretot lesions en l'ultim instant, i al final nomes quedaven 7 valentes per poder afrontar un viatjet llarg i haver de jugar en una pista dura i incomode com és la de Campdevanol.

Ja d'entrada l'expedició va arribar 1 hora abans del previst i passant per Ripoll veiem exposat el bus de les 6 copes del Barça. La hora que ens va sobrar la vam aprofitar per fer el bar del pavelló nostre mentre a la pista hi feien un assaig de marxa romana. Passada la hora de "delay" tocava començar a entrar en mentalitat partit, un partit que d'entrada es preveia favorable pero que mai t'en pots refiar de res, el vent pot bufar molt en contra a vegades.

Res més lluny de la realitat, un cop començat el partit, tot va anar rodat, cap problema de per mig, cap problema d'arbitratge, la intensitat a tope i sense permetre que caigues en cap moment, es el mínim que es pot demanar en un partit així. La zona plantejada per les locals no va ser problema, es va jugar be, amb criteri, algunes vegades aplicant jugades i altres simplement per sistemes. La defensa va estar molt correcte, es van recuperar moltes pilotes que acabaven amb contratacs facils i els rebots ofensius tambe donaven molts punts en les 2ones opcions. Nomes en alguns moments alguns errors de concentració van permetre alguna recuperació perillosa local i la relaxació feia fallar alguns contratacs facils, pero en general el partit va estar molt be de principi a fi.

El més feixuc va ser tornar cap a casa a la hora que era pero ho vam solventar amb un sopar de germanor a l'autocar que va estar molt be, així els viatjes es fan més suaus!

ANOTACIÓ:
Montse #5(18p, 0/1tll), Berta #7(9p, 1/2tll), Cinta#9(36p), Gemma #13(23p, 1tri), Marina #15(3p, 1/2tll) -5 inicial- Rake #8(4p), Duna #11(10p)




MVP CINTA DIEZ tot i cometre errors en moments puntuals va saber llegir be el partit anotant contra la zona, en contratac, i va distribuir be el joc. Tot aixó amb molesties al genoll.

No hay comentarios: