6 mar 2010

FE BEGUR 73 vs UNIÓ-UNI 21

CREIXENT POC A POC

Bon partit el d'aquesta tarda al BEGUR ARENA, ja era hora de poder-hi tornar a jugar. L'equip jugant a casa es creix i avui excepte en els primers moments el domini ha estat avasallador i s'ha endut els 4 parcials amb solvencia.

EL PARTIT QUART A QUART

1er QUART (16 - 4): Fredes d'inici. Les locals s'han avançat en el marcador i l'equip ha trempejat els primers instants, el triple d'aniversari de la Julia ja ha donat l'avantatge i a partir d'aqui amb força imprescisions els parcial ja ha vingut a favor.

2on QUART (18 - 5): Rematant la zona. La zona visitant començava a ser incomode pel nostre atac, pero gracies a les transcisions rapides i a algunes jugades interessants contrazona el parcial ha vingut a favor.

3er QUART (22 - 6): Augment de ritme. UNIÓ-UNI passa a la defensa individual i aixo encara facilita una mica més l'atac, pero el canvi de ritme acaba sent molt més determinant.

4art QUART (17 - 6): Acabant la feina. No es podia abaixar el ritme i no ho hem permes pas jugant els ultims 10 minuts amb el ritme alt fins a la fi. Bon partit, a seguir amb la dinàmica.

ANOTACIÓ
Montse #5(5p, 1/4tll), Cinta #9(23p, 1tri, 2/6tll), Gemma #13(11p, 1/4tll), Júlia #14(3p, 1 tri), Marina #15(12p, 2/2tll) -5 inicial- Berta #7(6p, 0/1tll), Rake #8(5p, 1 tri), Duna #11(2p), Mar #12(4p), Noe #21(2p), Nerea #22

MVP BERTA GARCIA, impressionant recital de recuperacions i assistencies que amb algunes jugades bones remata un gran partit.