14 mar 2010

CB OLOT "B" 31 vs FE BEGUR 44

PICANT GEL

Partit complicat en pista complicada el que vam tenir ahir a Olot. Les circumstancies de la setmana havien fet mal, el temporal de neu trencava el ritme d'entrenaments nomes permeten fer una sesió divendres que no permetia mantenir el ritme necessari. Cal dir que el rival no era dels més complicats, fet que el fa més complicat per la pressió mental que ens suposa tenir l'obligació de guanyar per no deixar el grup capdavanter de lliga, i a punt van estar de sorprendre pero al final la calitat imposava al físic.

EL PARTIT QUART A QUART

1er QUART (2 - 8): La defensa no tapa les vergonyes ofensives. Cal destacar en aquest quart la gran eficacia defensiva, un aspecte que anem millorant partit a partit i demostra les ganes que li tenim a la competició, pero també hem de presuposar que les rivals no tenien bon encert cap a aro ja que fallaven ocasions clares, tot i aixó deixar el rival a 2 punts en 1 quart té merit. La falca va ser l'atac que no era gens produent en situacions d'estatic i el ritme de transició no l'acavavem de trobar. El pitjor del partit estava a punt d'arribar.

2on QUART (16 - 10): Poca ambició i desesperança. L'equip es comença a desesperar al no materialitzar els atacs en basquet i la defensa se'n ressent concedint opcions a les rivals al no coordinar la nostra defensa. Poc a poc les locals ens atrapen i fins i tot col.loquen 4 punts per sobre just abans del final del quart. Just en aquest moment l'equip supera la situació i amb 2 jugades de paciencia empata a la mitja part 18-18.

3er QUART (7 - 15): Torna el joc. A la mitja part apuntavem a la intensitat per finalitzar les entrades i als tirs de mitja/llarga distància com a factors clau per treure el fre a la anotació i així va ser, ja en aquest quart la Rake amb 2 tirs llargs(1 d'ells triple) començava a obrir el cami, i ho rematava a l'interior la Marina aixecant-se amb força per llançar sota aro. Amb 8 punts d'avantatge, el partit coençava a agafar forma per nosaltres(25-33)

4rt QUART (5 - 11): Ampliació i calma. Amb bones formes i combinacions l'equip mata el partit, ja en aquest tram tot el joc sembla una mica més fluïd i amb control, defecte que ens havia afectat en el 2on quart quan més falta ens feia. L'equip tanca el partit amb la satisfacció d'haver guanyat i respirant tranquiles ja que no s'haura de tornar a jugar en aquesta pista tan adversa.

ANOTACIÓ
Montse #5(1p, 1/2tll), Rake #8(5p, 1tri), Cinta #9(8p, 2/2tll), Mar #12(6p), Marina #15(24p, 6/10tll) -5 inicial- Berta #7, Duna #11, Noe #21, Nerea #22

MVP MARINA RAMIREZ sense cap dubte, va ser clau per trencar una i altra vegada la defensa zonal des del seu interior sobretot en la segona part del partit.