FE BEGUR 62 vs CB ESCOLAPIES VERMELL 48

SUPERANT ADVERSITATS
L'Escolapies ha ofert dificultats per poder-nos endur l'encontre d'avui, pero tot i les adversaries, l'arbitratge, i la falta de ritme d'algunes jugadores nostres, no han impedit superar un dels equips capdavanters de la lliga.
EL PARTIT QUART A QUART
1er QUART (14-16): Mala manera d'acabar un quart. L'equip despres de centrar-se una mica en com treure la zona-press visitant agafa marge en el marcador pero poc a poc la manca de intensitat defensiva dona ales a les rivals que acaben per capgirar el marcador, calia canviar d'actitud i sobretot controlar el rebot.
2on QUART (21-14): Una altra historia. En aquest quart la maquina ja ha estat fina i sobretot el rebot més controlat, aviat ha quedat reflectit al marcador la superioritat en el joc amb una diferencia de 10 punts que les visitants ha pogut reduir nomes gracies al gran encert de tir. 35-30 a la mitja part.
3er QUART (16-10): Controlant el partit. En aquest punt les defenses s'ha fet més fortes i l'encert dels 2 equips ha caigut, cosa que ens ha ajudat molt en defensa ja que ens permetia controlar rebot i sortir ràpid d'on han vingut la majoria dels punts. L'estatic no ha donat massa bons resultats en cap bandol.
4art QUART (11-8): Punt i final. El quart més ensopit amb els dos equips ja saturats mental i físicament. La Nerea s'ha estrenat com a anotadora acabant un contratac, que en vinguin molts punts més!!
ANOTACIÓ Aquesta jornada en JORDI MONTSENY ha agafat les valoracions, aviat les tindrem!!!