11 abr 2010

FE BEGUR 54 vs BC FONTAJAU 56 i CBCSA 33 vs FE BEGUR 34

CAP DE SETMANA DE DESPROPOSITS
Es pot dir que aquest cap de setmana passara com el pitjor de la temporada per les nostres Juniors. Es va perdre un partit que mereixia quedar a casa i es va guanyar un partit sense esperit de victoria i trempejant amb la derrota que be podria haver aconseguit el CB CALONGE SANT-ANTONI.
El partit contra Fontajau va estar a nivell d'intensitat alta, amb una zona 2-1-2 tancadissima dins el 6'25m permetent tirs de tres massa comodes, pero no era el dia de les nostres tiradores i les visitants van seguir en la mateixa tónica durant els 40 minuts. Aviat les nostres jugadores es van fer amb el control del partit agafant un avantatge de fins a 13 punts sobretot gracies a les transcisions rapides i a algun triple que de tants intents havia de caure. Va ser en el tram final del segon cuart que l'equip va perdre la concentració i va caure en la trampa de no fer un bon balanç que permetia recuperar les rivals en el marcador, greu error.
La segona part va servir per recuperar ritme i mantenir el partit obert amb avantatges curtets, va ser en l'inici del ultim cuart que les visitants van donar cop d'efecte al partit obrint parcial massa rapid 0-10(8 punts de la num 11), maxim encert en tir que va despertar la vena anotadora amb 2 triples seguits de la Cinta que mantenia el partit obert pero amb avantatge per el FONTAJAU. Al final i a la desesperada les jugadores van tenir oportunitat d'empatar el partit pero els nervis van cegar la vista al no veure que calia un tir de 3 punts i la entrada va acabar en falta, 1de2 tirs lliures que reduia la diferencia final a 2 amb el temps ja esgotat, una llastima.
Dissabte teniem una feina dificil, recuperar-nos animicament per jugar contra un equip que basa el seu joc en una defensa ajustada i molt bona, pero la calitat i velocitat s'havien d'imposar. Els primers compassos del partit van servir per veure que costaria un mon superar les rivals ja que els errors estaven a la ordre del dia. No cal comentar el partit, simplement dir que els rebots defensius van salvar el partit, ja que els atacs no apareixien amb fluidesa. Un cop més la gestió del marcador va ser dolenta, amb avantatge de 4 punts calia controlar la pilota i en aquests moments es quan més regals es van concedir a les rivals, per sort no ho van aprofitar, GRACIES.

No hay comentarios: