17 abr 2010

FE BEGUR 56 vs CB ROSES 61

FORÇA DE PERSISTENCIA
Seria un error el pensar que el nostre equip ha jugat un mal partit al haver perdut contra el Roses. La veritat és que les visitants han mostrat la seva superioritat física i tècnica en tot moment i a nosaltres no ens ha quedat més remei que apelar a la épica per almenys posar les coses de cara a pocs moments del final i cedint la prorroga, on no hi ha hagut resposta possible als 2 triples inicials de les rosinques.
EL PARTIT QUART A QUART
1er QUART (13-15): Potencial offensiu rival. Les visitants han aconseguit imposar el seu joc amb tirs de mitja distància i carregant el rebot ofensiu on les nostres noies poc encert han tingut i han cedit forçes 2+1 de segones opcions. Tot i així la diferencia en el marcador no ha estat massa amplia i les contres ens han pogut posar dins al partit.
2on QUART (12-16): Impotencia. No pinta be el quart on es cedeixen masses punts i obliga a un cambi defensiu per mirar de potenciar el rebot i impedir tirs facils, les fuetades rivals son importants marcant diferencies de 8 punts al marcador pero no hi ha rendició, l'equip es manté dins el partit, 25-31.
3er QUART (12-10): Millora i esperança. Després d'un primer tram on la diferencia s'eixampla a 9 punts arriba l'esperada reacció empatant a 39 tot i que les rivals marxen amb 2 d'avantatge.
4art QUART (14-10): Pels péls!! L'equip realitza un gran esforç per arribar amb opcions clares de victoria a final de partit i ho aconsegueix a poc temps pel final amb un triples de la Mar despres de molts minuts per part dels 2 equips sense anotar. La defensa següent acaba amb triple rosinc i a prorroga, un cop moral.
PRORROGA (5-10): Cop mestre. Inici fatal de prorroga amb 2 triples visitants que deixen el partit coll amunt, l'equip fa esforços per retrornar l'equilibri al marcador pero l'esgotament físic i mental ja no permet donar més de nosaltres.