24 abr 2010

CE CALDES 38 vs FE BEGUR 59

ANTIESPORTIVITAT EXTREMA

Un zero rotund en actitud és el que mereix l'equip local després de la demostració de agressions, cops i insults a la que l'equip ha estat sotmes durant practicament tot el partit. Un zero també en l'apartat de l'arbitre que no ha sabut tallar de arrel aquest tipus de joc i les locals se n'han mofat constantment des de la primera jugadora a l'entrenador.
El nostre equip mereix una menció especial al haver ignorat constantment les provocacions rivals i han desplegat un bon joc(condicionat a la duresa local) per guanyar amb comoditat les rivals i portar els punts cap a Begur.

EL PARTIT QUART A QUART

1er QUART (8-12): Poc encert. L'equip ha començat amb les idees clares pero no ha encertat en les finalitzacions i tirs lliures(2 de 9), fet que ha provocat que el partit no es decantes cap al nostre favor amb claredat. El nivell defensiu en aquests primers compassos ha estat bo i les rivals no han trobat aro amb facilitat.

2on QUART (10-16): Trencant des de fora. El partit mica a mica guanya en duresa i els atacs es compliquen molt més fet que aprofiten les de Caldes per empatar el match a 16, en aquest punt el tir exterior guanya protagonisme al decantar el partit a favor amb triples consecutius de la Mar i la Cinta, les locals queden tocades i en transicions rapides s'acaba eixamplant la diferencia a 10 punts (18-28)

3er QUART (15-19): On unes donen pals altres fan basquet. El Caldes finalment deixa de jugar per repartir "estopa" a tort i a dret, i nosaltres xino xano amb triples i bon joc de contratac continuem amb el domini en el marcador i el domini dels nostres nervis, l'equip es fa fort.

4art QUART (5-12): Que s'acabi ja!! Vista la insistencia en intentar lesionar les nostres noies intentem jugar amb calma i esperant que el marcador arribi aviat a 0 per acabar amb aquesta tortura. L'equip a més s'endú el parcial holgadament. FE BEGUR guanya per KO

ANOTACIÓ
Montse #5(3p, 1/4tll), Rake #8(4p), Cinta #9(18p, 1tri, 3/6tll), Gemma #13(15p, 2tri, 3/8tll), Marina #15(10p, 0/3tll) -5 inicial- Claudia #6, Carla #10(2p, 2/2tll), Duna #11(2p), Mar #12(5p, 1tri), Júlia #14, Noe #21, Nerea #22
MVP GEMMA OREJUELA, un tercer quart exquisit trencant amb 2 triples i tirs interiors.