2 may 2010

FE BEGUR 39 vs PIA OLOT 43

INSUFICIENT
Un cop més i ja en van 3 de seguits a casa, el JUNIOR va perdre un partit que va lluitar en tot moment pero no va saber jugar en els instants decisius. De fet el partit ha estat fluix per les dues bandes, les defenses s'han imposat.
EL PARTIT QUART A QUART
1er QUART (9-8): Massa respecte. Les nostres noies han sortit mossegant en defensa tan en la pressió com a dins la zona, pero aquesta agressivitat no ho hem sabut aprofitar per anotar basquets facils, tan ha sigut aixi que a mida que passaven els minuts les visitants s'han ficat en el partit i només un triple de la Cinta des de 8mts ha donat la minima avantatge.
2on QUART (8-7): Errors i nervis. Bon periode local que ha arribat a donar un avantatge de 5 punts pero els errors han impedit un cop més ampliar la diferencia fet que ha tornat a permetre a les visitants deixar el marcador a 2 puntets.
3er QUART (11-15): Defensa trencada. El parcial ha estat completament dominat per les rivals aconseguint un avantatge de 8 punts que s'ha pogut reduïr a dos. Han aparegut els nervis i la falta de concentració que les visitants han aprofitat perfectament.
4art QUART (11-13): Sense idees ni prescisió. No ha estat possible ni tan sols fer un intent d'acostar-se en el marcador, la precipitació s'ha convertit en un defensa més i ha decantat la balança a favor del PIA OLOT, una derrota ajustada contra equip gran que ens confirma que a casa contra els grans se'ns escapen les opcions.