9 may 2010

CB BLANES "B" 50 vs FE BEGUR 55

L'AUTENTIC JUNIOR

Partit completissim el de dissabte a la pista blanenca. L'equip va recuperar l'esperit lluitador que el caracteritza i a més va jugar amb cap les seves opcions durant tot el partit, assignatura pendent dels ultims partits perduts a Begur, i és que la experiencia viscuda en situacions anteriors d'alguna cosa ens havia de servir i ens va servir per gestionar correctament un partit de nivell tan alt com el d'ahir.

Cal dir que a punt va estar el partit de no disputar-se per falta de pista en un error logistic del club local que van poder solucionar en l'últim moment, aquests partits s'han de jugar pel be i per poder gaudir del basquet.

EL PARTIT QUART A QUART

1er QUART (8 - 18): Equip superlatiu! Amb un treball tan defensiu com ofensiu exquisit l'equip va anar obrint forat en el marcador, les locals ja no sabien ni com col.locar-se per entrar dins al partit. Poc a poc el domini va passar a igualtat en joc pero no en marcador, escletxa oberta.

2on QUART (15 - 8): Canvi de plans. Les blanenques van optar per realitzar un canvi defensiu de individual a zona 2-1-2 amb una torre al centre de la defensa que va fer molt mal al nostre atac, tot i aixi l'equip no desesperava i seguia intentant-ho. En el nostre aro el rebot ofensiu va fer els estralls més importants, concedint segones i terceres opcions on les rivals tenien molta superioritat gracies al seu potent físic, aixi poc a poc i aprofitant la duresa permesa dins la seva zona(un detall molt habitual últimament) les locals anaven retallant el marcador, 23-26 al descans.
3er QUART (18 - 11): Col.lapse davant l'adversitat. Seguia la nostra sequera ofensiva davant la zona blanenca i només el gran encert de la Carla en el seu tir (7punts seguits) i intents d'entrar fins a la cuina que la majoria acabaven amb faltes no xiulades, varen ser els nostres arguments per anotar. Les locals van apretar de valent per fer un joc dur que les conduia a un màxim avantatge de 6 punts (41 - 35) que feia pintar nervis com en els últims encontres perduts a Begur. Gracies a 2 tirs lliures el marcador s'ajustava una mica per afrontar els últims 10 minuts, 41 - 37.
4art QUART (9 - 18): Reacció i experiencia. Una gran defensa practicada en aquest tram de partit jugant amb els nervis locals on se'ls donava opció de tir pero es concentrava al rebot defensiu. Així aviat es capgirava el marcador amb unes grans Gemma-Cinta que feien tots els punts del quart, ja només calia dosificar l'avantatge amb calma i es va aconseguir demostrant que els partits on es cometen errors serveixen per millorar en els següents.