16 may 2010

FE BEGUR 73 vs CE STA EUGENIA 33

L'EQUIP RENEIX A CASA

Ja era hora de recuperar el nivell a casa, i avui s'ha fet de forma magnifica acrivillant l'equip rival una i altra vegada amb un joc d'equip que per moments ha estat brillant. S'havia de recordar que el Sta Eugenia va guanyar el partit a Girona en un nefast últim quart per part nostra i aixó ens havia de servir d'element motivador.

EL PARTIT QUART A QUART

1er QUART (18-4): Marcant el terreny. No hi ha hagut partit des del minut 2, on amb el marcador 0-2 s'ha activat la ofensiva local per clavar un parcial de 2-18, amb molt bon joc de combinació i esperant instants prescisos per anotar. A part ha estat el quart més complert defensivament on només 2 cistelles de camp han pogut fer mal.

2on QUART (19-8): Diferent defensa, mateixa dinamica. Tot i canviar la defensa a zona tancada per part de les visitants, el partit segueix amb la seva dinàmica, la gran capacitat de joc col.lectiu acaba obrint forats per fer cistelles facils i l'engranatge de tir agafa importancia. Per la seva part les visitants aconsegueixen fer alguns punts més gracies a algunes jugades afortunades, res per preocupar-se.

3er QUART (19-11): Un forat en la defensa. Les gironines s'han aplicat bé en aquest quart i amb una gran circulació de pilota fins al nostre aro han aconseguit fer una mica de mal sota el nostre tauler. Per altra banda l'atac a continuat funcionant perfectament cosa que ens ha donat el parcial ampliament.

4art QUART (17-10): 1'30-->8-0. És el temps que quedava per finalitzar el quart amb un marcador parcial de 9-10, i l'equip ha aconseguit fer aquest parcial en el millor tram de quart per tancar el partit guanyant també aquest periode i trencant la mala monotonia que s'havia instaurat en els 8 primers minuts d'aquest quart.

ANOTACIÓ

Rake #8(4p), Mar #12(26p, 2tri, 2/4tll), Gemma #13(2p), Marina #15(9p, 1/2tll), Noe #21 -5 inicial- Montse #5(3p, 1/2tll), Claudia #6(4p, 2/2tll), Berta #7(0/2tll), Cinta #9(15p, 1/4tll), Carla #10(7p, 1tri), Duna #11(3p, 1/1tll), Nerea #22

MVP MAR MORENO, partidas de la rookie de l'equip amb un encert espectacular i una velocitat de contratac digna d'un velocista dels 100 metres.