22 may 2010

FE BEGUR 61 vs BASQUET LLORET 30

PUNT I FINAL, 3eres

Marcador de diferencia amplia el que ens va deixar l'últim partit de la temporada contra un equip que sempre ens havia fet "suar la gota gorda" per poder tirar els partits endavant, ahir no va se així almenys fins al segon cuart on les visitants van deixar de lluitar. El partit suposava per l'equip la trista recompensa d'acabar 3eres i no 4artes(en el cas d'haver perdut), i diem trista perque la temporada podia haver acabat molt millor, res a dir de la magnifica temporada de les noies.

EL PARTIT QUART A QUART

1er QUART (8 - 12): Imprecises i caçades. No es pot dir que fos un bon quart per part nostra, sabiem que les lloretenques tenien ben estudiat el nostre sistema defensiu i que l'atacarien intel.ligentment si nosaltres no hi aportavem un extra de treball, així va ser, la majoria dels seus punts eren fruit de treballar la nostra defensa. A part el bon treball per recuperar pilotes a mig camp no va donar els fruits a la hora de finalitzar atacs i aquest és el fruit del pobre marcador.

2on QUART (24 - 8): Tenim sistemes per triar. Quan un sistema no et funciona sempre és bo poder-lo canviar, i es va canviar, i va funcionar perfecte, les visitants ja no trobaven els espais per entrar es posaven nervioses, perdien constantment pilotes degut a pressió i treball defensiu dins la zona, i amb aixó va arribar també la millor versió ofensiva local per anotar contratacs facils, jugar contra la zona visitant amb encert i amb 10 minuts passar d'un marcador advers a trencar el partit a favor.

3er QUART (15 - 8): Basicament Begur. I amb aquest quart també jugat a un nivell important les visitants ja van abaixar els braços, poca cosa a fer i Begur cada cop més comode, jugant, combinant, arribant fins a sota aro, el millor joc que se'ns pot oferir.

4art QUART (14 - 2): Jack Sparrow. Com pirates defensant el cofre del tresor, protegint l'aro d'atacs rivals. Els ultims 10 minuts de la temporada, es van gaudir oferint-los a la afició que sempre vé al pavelló, cel.lebrant una bona temporada. GRACIES A TOTHOM!!

PRORROGA ("Tierra a la vista!!! Como va a haver tierra si somos 7!!!): Per finalitzar i aprofitant que se'ns debia un sopar el vam poder fer despres del partit on es va riure molt amb els acudits i anecdotes que sorgien. S'han de repetir!!
P.D: La Gemma va anotar un altre triple al menjar-se 3 plats!!

ANOTACIÓ
Berta #7(1p, 1/2tll), Mar #12(7p, 1tri, 0/2tll), Gemma #13(5p, 1tri, 0/2tll), Marina #15(20p, 2/9tll), Noe #21 -5 inicial- Montse #5(2p), Claudia #6(4p), Rake #8(4p, 2/2tll), Cinta #9(16p, 2tri, 2/4tll), Carla #10(2p), Julia #14, Nerea #22

MVP MARINA RAMIREZ, un toro, no hi havia forma humana de parar-la, molt enchfada en el partit!!